Miks valida Motorbus24

Prindi Sisukaart

Põhjuseid on palju: meie koostöögruppi kuulub ligi 30 bussi ja bussijuhti.See on parim garantii, et Teie transpordisoov saab täidetud kõige täpsemal moel alates tööliste ja koolilaste transpordist kuni Riigikogu sõitudeni.

Motorbus24 teenindusfilosoofiat on läbi aastate kandnud veendumus, et reisi puhul tuleb läbi mõelda kõik pisiasjad ja mis peamine: hea kvaliteet on meie jaoks elementaarne.Küsige julgelt pakkumist, peaaegu kõik kliendid on saanud saadetud päringutele sobiva vastuse.

Kuidas valida bussifirmat ?

Et Teie reis meenuks aastate pärast vaid heast küljest, soovitame pöörata tähelepanu järgmistele asjadele:

- Vaadake ja hinnake, kui kaua bussifirma on tegutsenud.Äsja asutatud firmal ei pruugi olla piisavat kompetentsi, et korraldada õnnestunud reis.Seetõttu on turvaline valida bussifirma, mis on natuke rohkem tegutsenud ning kuhu kliendid ikka ja jälle tagasi pöörduvad.

- Hinnake bussifirma suurust ja paindlikkust. Suurfirmadele ei pruugi Teie tellimus piisava tähtsusega olla ning üks ebaõnnestumine ei tähenda nende ärile midagi.Väiksemad ja keskmised ettevõtted seda endale lubada ei saa.

- Hinnake, kui turvalised on bussijuhid. Kui suurfirmadel on bussijuhtide vajadus ning voolavus suur, nii et enamus kontori töötajatest ei tunne oma juhte nägu pidi, siis väiksemate firmade jaoks on juhid valitud mitmeetapiliste konkurssidega.

Motorbus24 juhid võiksid võita kutsemeisterlikkuse võistlustel auhindu- kahjuks neid enam ei korraldata.

- Hinnake, kui paindlik on bussifirma teenindus.

Teil on kasulikum valida enda bussipartneriks ettevõte, kes reaalselt otsib ja leiab lahendusi.Just selline, mis pakub pigem rohkem kui vähem ja täidab oma kokkuleppeid täpselt.

- Hinnake, kui tuntud on bussifirma.

Väiksemale ettevõttele on oluline iga tagasiside nüanss, sest kaalul on alati palju.

Suur roll on ka ettevõtte juhtide kogemusel ja nende kvalifikatsioonil.

Motorbus24 ettevõtte juhid ning koostööpartnerid on olnud pikki aastaid Eesti suurimate ja edukamate bussifirmade juhid.




 


estrusengfin